2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Mevlana Değişim Programı Öğrenci Değişimi

Değerli Öğrenciler,

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı için yapmış olduğunuz başvurularınızın 24 Haziran 2015 tarihli YÖK Yürütme Kurulu Toplantısı ile kesinleştirilmesi planlanmaktadır. Bu nedenle, 11.06.2015 tarihinde YÖK Mevlana resmi sitesi olan http://www.yok.gov.tr/web/mevlana adresinde yapılan duyuru gereği, dönem sonu olması nedeniyle öğrencilerin mağduriyete uğramaması için, hareketliliğe katılması öngörülen öğrencilerin hareketlilik başvuru süreçlerini (öğrenim protokolleri, kabul belgesi vb) başlatmaları uygun görülmüştür. 

Bu durumda siz değerli öğrencilerimizin 30 Haziran 2015 Salı günü saat 17:30'a kadar aşağıda listelenen belgeleri eksiksiz bir şekilde DPÜ Rektörlük Mevlana Değşim Programı Koordinasyon Ofisi'ne teslim etmeleri gerekmektedir:

1. Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet İngilizce-Türkçe)

2. Öğrenci Bilgi Formu (2 Adet İngilizce-Türkçe)

3. Öğrenim Protokolü (4 Adet-Öğrenim Protokolü'nde Bölüm Başkanı ve/veya Bölüm Mevlana Koordinatörü'nün imzası/imzaları ile öğrenci imzası yeterlidir. 4 nüsha hazırlanan Protokollerin bir nüshası, http://mevlana.dpu.edu.tr/index/sayfa/2880/ogrenci-belgeleri linkinden indirebileceğiniz dilekçeye eklenerek ilgili Bölüm Başkanlıklarına Enstitü/Fakülte/Yüksekokul Kurul Kararı alınmak üzere teslim edilmelidir. Diğer üç nüsha ise DPÜ Mevlana Koordinasyon Ofisi'ne teslim edilmelidir.)

4. Feragat Dilekçesi (Programdan feragat etmek isteyen öğrenciler dolduracaktır.)

NOTLAR: 

1. Öğrencilere YÖK tarafından bir dönem için burs verilmektedir. İki dönem kalmak isteyen öğrenciler, bir dönemde burs alabilecekler; diğer dönemi de kendi imkanları ile istedikleri takdirde devam ettirebilecekler.

2. Burs ödemesi hesaplamalarında bir yarıyıl, 4 ay olarak hesap edilecektir.

3. Ülke ülke burs miktarlarını görmek için tıklayınız.

4. Bütün belgeler bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurulacaktır.

5. Yukarıda belirtilen belgeleri, http://mevlana.dpu.edu.tr/index/sayfa/2880/ogrenci-belgeleri linkinden indirebilirsiniz.

Bu belgeleri belirtilen tarihten daha önce tamamlayıp ofise teslim etmeniz halinde vize ve pasaport işlemlerine o kadar hızlı başalayabilirsiniz.

 

13 Temmuz 2015, Pazartesi / 1519 defa okundu.

Duyurular


Tüm Duyurular