2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mevlana Değişim Programı Öğrenci Değişimi Başvuruları Başlıyor

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı için Mevlana Değişim Programı’na başvurular 23 – 29 Şubat 2016 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Başvuru ve Seçim Kriterlerine ulaşmak için tıklayınız.

Mevlana Değişim Programı kapsamında Protokol imzaladığımız yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının listesine ve bölümlere ulaşmak için tıklayınız.

Önemli Not: Aday Öğrenci Başvuru Formu’nu doldururken “Gidilecek Yükseköğretim Kurumu” satırında 2 üniversite tercihinde bulunabileceksiniz. Başvuru süreci tamamlandıktan sonra yerleştirme işlemleri yapılırken yaptığınız tercih sırası dikkate alınacak olup, sıralamada daha sonrasında değişiklik yapılamayacaktır. Bu yüzden üniversite tercihlerinizi ve sıralamanızı yapmadan önce üniversiteler hakkında araştırma yapmanızı ve daha sonrasında formu doldurmanızı öneririz.

Ülkelere göre hesaplanmış olan burs miktarları için tıklayınız.

Aday Öğrenci Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 29 Şubat 2016 Saat 17:00

Mevlana Değişim Programı Seçim Takvimi için tıklayınız.

* Başvuru Takvimi’nde gerçekleşecek olası değişiklikler ve güncellemeler, mevlana.dpu.edu.tr uzantılı web sayfamızda duyurulacaktır. Bu nedenle sayfamızı düzenli olarak takip etmenizi öneririz.

08 Ağustos 2016, Pazartesi / 1157 defa okundu.

Tüm Duyurular