2016-2017 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı Asil Giden Öğrenci Sonuçları

2016-2017 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı ASİL Giden Öğrenci Sonuçları için TIKLAYINIZ!!!!!!!

TESLİM EDİLMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1. Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet İngilizce-Türkçe)

2. Öğrenci Bilgi Formu (2 Adet İngilizce-Türkçe)

3. Öğrenim Protokolü (Öğrenim Protokolü, gidilecek akademik döneme ait ders listesi, Bölüm Mevlana Koordinatörü'nün bilgisi dahilinde kontrol edilerek doldurulmalıdır. Gidilecek olan üniversiteye ait ders bilgi paketi karşı kurumdan mail aracılığıyla istenebilir. Karşı kurum iletişim bilgileri için TIKLAYINIZ!!) (4 Adet-Öğrenim Protokolü'nde Bölüm Başkanı ve/veya Bölüm Mevlana Koordinatörü'nün imzası/imzaları ile öğrenci imzası yeterlidir. 4 nüsha hazırlanan Protokollerin bir nüshası, http://mevlana.dpu.edu.tr/index/sayfa/2880/ogrenci-belgeleri linkinden indirebileceğiniz dilekçeye eklenerek ilgili Bölüm Başkanlıklarına Enstitü/Fakülte/Yüksekokul Kurul Kararı alınmak üzere teslim edilmelidir. Diğer üç nüsha ise DPÜ Mevlana Koordinasyon Ofisi'ne teslim edilmelidir)

4. Feragat Dilekçesi (Programdan feragat etmek isteyen öğrenciler dolduracaktır.) (Feragat etmek isteyen öğrencilerin dilekçelerini 15 Temmuz 2016 Cuma günü saat 17:30’a kadar Mevlana Koordinasyon Ofisi’ne teslim etmeleri gerekmektedir).

5. Evrakların son teslim tarihi 08 Ağustos 2016 Pazartesi günü saat 17:30'dur. 

NOTLAR: 

1. Öğrencilere YÖK tarafından bir dönem için burs verilmektedir. İki dönem kalmak isteyen öğrenciler, bir dönemde burs alabilecekler; diğer dönemi de kendi imkanları ile istedikleri takdirde devam ettirebilecekler.

2. Burs ödemesi hesaplamalarında bir yarıyıl, 4 ay olarak hesap edilecektir.

3. Ülke ülke burs miktarlarını görmek için tıklayınız.

4. Bütün belgeler bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurulacaktır.

5. Yukarıda belirtilen belgeleri, http://mevlana.dpu.edu.tr/index/sayfa/2880/ogrenci-belgeleri linkinden indirebilirsiniz.

Bu belgeleri belirtilen tarihten daha önce tamamlayıp ofise teslim etmeniz halinde vize ve pasaport işlemlerine o kadar hızlı başlayabilirsiniz.

02 Eylül 2016, Cuma / 2034 defa okundu.

Duyurular


Tüm Duyurular