2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mevlana Değişim Programı Öğrenci Değişimi Başvuruları Başlıyor

2017 – 2018 Akademik yılı Mevlana Değişim Programı kapsamında başvurular 15 Şubat-01 Mart 2017 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvuru ve Seçim Kriterlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ!!!

Protokol listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ!!!!

Önemli Not: Aday Öğrenci Başvuru Formu’nu doldururken “Gidilecek Yükseköğretim Kurumu” satırında 2 üniversite tercihinde bulunabileceksiniz. Başvuru süreci tamamlandıktan sonra yerleştirme işlemleri yapılırken yaptığınız tercih sırası dikkate alınacak olup, sıralamada daha sonrasında değişiklik yapılamayacaktır. Bu yüzden üniversite tercihlerinizi ve sıralamanızı yapmadan önce üniversiteler hakkında araştırma yapmanızı ve daha sonrasında formu doldurmanızı öneririz.

Ülkelere göre hesaplanmış olan burs miktarları için TIKLAYINIZ!!!

Aday Öğrenci Başvuru Formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ!!!

Son Başvuru Tarihi: 01 Mart 2017 Saat 17:00

Mevlana Değişim Programı Seçim Takvimi için  TIKLAYINIZ!!!

* Başvuru Takvimi’nde ve Protokol Listesi'nde gerçekleşecek olası değişiklikler ve güncellemeler, mevlana.dpu.edu.tr uzantılı web sayfamızda duyurulacaktır. Bu nedenle sayfamızı düzenli olarak takip etmenizi öneririz.

14 Şubat 2017, Salı / 1547 defa okundu.