2018-2019 Mevlana Değişim Programı Öğrenci Değişimi Başvuru Duyurusu

2018-2019 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Mevlana DeÄŸiÅŸim Programı ÖÄŸrenci DeÄŸiÅŸimi BaÅŸvuruları

2018-2019 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı için Mevlana DeÄŸiÅŸim Programı’na baÅŸvurular 05 -26 Åžubat 2018 tarihleri arasında kabul edilecektir.

BaÅŸvuru ve Seçim Kriterlerine ulaÅŸmak için tıklayınız.

Mevlana DeÄŸiÅŸim Programı kapsamında Protokol imzaladığımız yurt dışındaki yükseköÄŸretim kurumlarının listesine ve bölümlere ulaÅŸmak için tıklayınız.

Önemli Not: Aday ÖÄŸrenci BaÅŸvuru Formu’nu doldururken “Gidilecek YükseköÄŸretim Kurumu” satırında 3 üniversite tercihinde bulunabileceksiniz. BaÅŸvuru süreci tamamlandıktan sonra yerleÅŸtirme iÅŸlemleri yapılırken yaptığınız tercih sırası dikkate alınacak olup, sıralamada daha sonrasında deÄŸiÅŸiklik yapılamayacaktır. Bu yüzden üniversite tercihlerinizi ve sıralamanızı yapmadan önce üniversiteler hakkında araÅŸtırma yapmanızı ve daha sonrasında formu doldurmanızı öneririz.

Ülkelere göre hesaplanmış olan burs miktarları için tıklayınız.

Başvuru Evrakları:

3 adet Aday ÖÄŸrenci BaÅŸvuru Formu (3 nüsha halinde ve aynı form üzerinde hem Ä°ngilizce hem de Türkçe hazırlanacak)

2 adet ÖÄŸrenci Belgesi (1 adet Ä°ngilizce 1 adet Türkçe)

2 Adet Transkript (1 adet Ä°ngilizce 1 adet Türkçe)

Son BaÅŸvuru Tarihi: 26 Åžubat 2018 Saat 17:00

Mevlana DeÄŸiÅŸim Programı Seçim Takvimi için tıklayınız.

*BaÅŸvuru Takvimi’nde ve anlaÅŸmalarda gerçekleÅŸecek olası deÄŸiÅŸiklikler ve güncellemeler, http://mevlana.dpu.edu.tr/ uzantılı web sayfamızda duyurulacaktır. Bu nedenle sayfamızı düzenli olarak takip etmenizi öneririz.

01 Mart 2018, PerÅŸembe / 973 defa okundu.