2018-2019 Akademik Yılı Proje Tabanlı Mevlana Uluslararası Değişim Programı Proje Başvuru Duyurusu

2018-2019 Akademik Yılı Proje Tabanlı Mevlana Uluslararası Değişim Programı Proje Başvuru Duyurusu

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca belirlenen alanlarda proje tabanlı öğrenci ve öğretim elemanı değişim hareketliliği gerçekleştirilecektir.

“Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı” hakkında Yükseköğretim Kurulu’nun 14.02.2018 tarihinde almış olduğu karara ulaşmak için TIKLAYINIZ!!!

Proje esaslı değişim başvuruları, Üniversitemiz akademisyenleri tarafından yapılacak olup Proje Formlarının Dumlupınar Üniversitesi Mevlana Değişim Programı Koordinasyon Ofisi’ne 09 Nisan 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar iletilmesi gerekmektedir. Proje başvurularınız Ofisimiz aracılığı ile Rektörümüz onaylı olarak üst yazı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına gönderilecektir.

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN ÖNEMLİ NOTLAR:

​1. Devlet üniversitelerinde görev yapan öğretim elemanları YÖKSİS üzerinden kendi şifreleri ile “Genel İşlemler” menüsünden “Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı” sekmesinde yer alan "Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu"na ait verilerin girişlerini eksiksiz yapmaları gerekmektedir.

Örnek FORM için TIKLAYINIZ!!! (ÖNEMLİ NOT: Form bilgi amaçlıdır. Formun girişinin sistem üzerinden 26 Şubat 2018-09 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilerek başvuru çıktılarının üniversiteniz Mevlana Koordinatörlüğü aracılığıyla Rektör imzalı üst yazı ekinde en geç 13 Nisan 2018 tarihine kadar Başkanlığımıza iletilmesi gerekmektedir)

2. Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında yapılacak başvurularda yükseköğretim kurumunun, Proje ortağı olarak yer alması düşünülen yükseköğretim kurumu ile Mevlana Değişim Programı Protokolü” imzalamış olması gerekmektedir.

Anlaşmalı olduğumuz üniversitelere ve bölümlere ulaşmak için TIKLAYINIZ!!!

3. Projelerdeki öğrenci ve öğretim elemanı değişim sürelerinde Mevlana Değişim Programına İlişkin Yönetmelik” hükümleri geçerlidir.

Personel Hareketliliği: en az 14 gün en fazla 3 ay

Öğrenci Hareketliliği: en az 1 yarı dönem en fazla 2 yarı dönem

4. Proje başvuruları yapılırken başvurulacak alan ile ilgili mevcut Mevlana Protokol alan uyumuna dikkat etmeleri gerekmektedir. Alan, Protokolde mevcut değilse, öğretim elemanının Mevlana Koordinatörlüğü ile iletişime geçerek Protokollerde alanla ilgili güncelleme yapılmasını sağlamaları uygun olacaktır.

Alan Kodları için TIKLAYINIZ!!!

 5. Sistem üzerinden girişleri eksiksiz yapılan başvuru form çıktılarının Mevlana Koordinatörlüğü ve Rektörlük aracılığıyla üst yazı ekinde Başkanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir.

 

01 Mart 2018, Perşembe / 711 defa okundu.

Duyurular


Tüm Duyurular